Efter vår uppmärksammade motdemonstration på Mynttorget i centrala Stockholm har stödet för Nordisk Ungdom varit överväldigande.

Vi har aldrig tidigare fått in så många donationer, medlemmar och positiva kommentarer och mejl. Vår organisation och våra åsikter har exponerats i varenda rikstäckande media och i mängder av lokaltidningar. Vår hemsida sexdubblade besökarantalet under flera dygn i sträck.

Det är speciellt det ekonomiska stödet vi vill tacka för. Utan ekonomiskt stöd skulle Nordisk Ungdom inte existera som organisation. Det är tack vare det ekonomiska stödet vi kan ha en lokal (och dessutom planerar att byta upp oss till en större och bättre sådan), ha en hemsida, tillverka aktivistmaterial (banderoller, klistermärken, affischer) och så vidare. Allt kostar tyvärr pengar, men vi ser till att använda pengarna så effektivt som möjligt. Till exempel har ingen av medlemmarna i Nordisk Ungdom någonsin tagit ut en lön för sitt arbete inom organisationen. Allt arbete sker ideellt och alla donationer vi får in återinvesteras i organisationen.

Vi finns alltså tack vare våra fantastiska medlemmar och donatorer! Utan er hade vi inte funnits. Tack!

Vill du också hjälpa oss att växa?
Bli då medlem på www.nordiskungdom.com/bli-medlem
eller donera på
PG 69 29 73-1
eller
SWISH 070 468 27 20*

Mottagare Fredrik Hagberg

Categories: 1

1 Comment

Mårten · 20 maj, 2017 at 08:57

Sätter in en slant omgående och uppmanar alla andra som kan att göra detsamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *