I år har Moderaterna varit otydliga i deras kommunikation. Vi i Nordisk Ungdom har därför gjort vår egna moderata valkampanj för att hjälpa moderaterna på traven att få ut sitt budskap till väljarna. Med en fräsch hemsida, moderatpolitik.nu, pratar vi klarspråk. Vi kommer även sprida tiotusentals affischer och flygblad med moderata budskap under resten av valrörelsen.

Under dagen har våra aktivister bland annat besökt Hötorget samt valstugorna vid Sergels Torg för att informera möjliga moderatväljare om Moderaternas politik. Tyvärr verkar Moderaterna själva helt ha missförstått vår intention vilket tydligt har visat sig under den senaste veckan då många av våra valaffischer har blivit nedrivna av moderata valarbetare, något vi givetvis alltid polisanmäler.

De moderata valarbetarna på Sergels Torg var tyvärr inget undantag, de blev både upprörda och otrevliga. Vi har en stor förståelse över att de dubbla budskapen från Ulf Kristerssons partiledning skapar en osäkerhet och oro, men vi hade ändå hoppats på att valarbetarna skulle uppskatta våra försök att därför förtydliga det moderata valbudskapet.

Men skam den som ger sig!

Nu lägger vi i en ännu högre växel i vår upplysningskampanj och alla är välkomna att hjälpa till!

Med vänlig hälsning,

Fredrik Hagberg
Talesman Nordisk Ungdom

Telefonnummer: 070-468 27 20
E-post: fredrik.hagberg@nordiskungdom.com

Teaser från dagen, längre film kommer snart:

Categories: Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *